HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаКако изгледа најопасниот базен во светот?

Како изгледа најопасниот базен во светот?

Ако некогаш патиштата ве одведат кон Замбија, задолжително посетете го најопасниот базен во светот. Ѓаволскиот базен е сместен кај Викториините Водопади, чија вода која помина покрај вас и паѓа додека се капете е предизвикана од земјината гравитација.

devils-pool-62-640x426ca_11-640x426Можете да направите безброј откачени фотографии проследени во пријатна атмосфера, со глетки кон двојни виножита и поволна клима во околината. Ова е дефинитивно вистинското место на кое ќе го повратите авантуристичкиот дух.

bm-image-749935-640x480large_P10406041-640x480

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com