Saturday, Aug 15, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаКајмакоски со најслатката семејна фотографија

Кајмакоски со најслатката семејна фотографија

daniel-kajmakovski

Пејачот Кајмакоски се поретко го гледаме на македонската музичка сцена но, тоа е оправдано бидејќи неодамна стана татко, па сега неговото синче Давид е главната прекоупација, за што сведочи и оваа фотографија.

„Очите се огледало на нашата душа“, напиша Кајмакоски во описот на фотографијата, потенцирајќи го фактот дека сите тројца имаат различна боја на очите.

daniel sin