Monday, Jun 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеКаде може да се испие најевтиното кафе во Охрид?

Каде може да се испие најевтиното кафе во Охрид?

ohrid gradiste

Сите велат Охрид има високи цени, напротив, има цени за секого. Започнувајќи од 50 денари кафе на Градиште II и III на плажа е конечно нормални цени за пијалоци.

gradiste ceni (1)

За љубителите на алкохолните пијалаци има од 70 денари па нагоре, што навистина се пристапни цени за вакво туристичко место.

gradiste ceni (2)

Нашиот бисер Балкански секогаш има понуда за секого. Спакувајте ги куферите и Охрид ве очекува цел август и септември вистински да се одморите.