Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеЈСП со креативна идеја – стар автобус претворен во инфо-центар

ЈСП со креативна идеја – стар автобус претворен во инфо-центар

jsp

Јавното сообраќајно претпријатие со креативна идеја. Стар автобус претворен во инфо-центар, простор каде што граѓаните доаѓаат и се фотографираат за персонализирана „скопска“ картица.

Оваа оригинална идеја која е реализирана на влезот на просторот на ЈСП во Автокоманда, наиде на одобрување кај граѓаните. Тој е единствен инфо-центар од ваков тип, од вкупно осум колку што се отворени на неколку локации во градот.

фото:Утрински