Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеЈСП ги објави цените на билетите за 2016та година!

ЈСП ги објави цените на билетите за 2016та година!

Јавното сообраќајно претпријатие ги објави цените на билетите, согласно новиот интегриран тарифен систем. Цената на билетот во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП Скопје што се купува кај возачот и по воведувањето на новиот електронски систем нема да се промени и ќе изнесува 35 денари, а не 60 денари како што беше најавено претходно.

Овие измени ќе стапат во сила од 1 јануари 2016 година.

Цените на билетите за автобускиот превоз можете да ги видите ОВДЕ