Monday, Jun 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноЈога на Матка – допрете длабоко во себе

Јога на Матка – допрете длабоко во себе

Lux Integra – Coaching & Self Development припрема интересно доживување за сите љубители на јогата и медитацијата. На 5. јули со почеток од 8 часот наутро се предвидени три програми по јога, медитација и свесно набљудување на природата на кањонот Матка, како и слободно време за дружење и прошетка.

Учеството е бесплатно, а местата се ограничени. За оние што не се во можност да дојдат со сопствено возило, организиран е превоз Скопје – Матка – Скопје кој чини 300 денари. Пријавувањето за сите заинтересирани е на info@luxintegra.mk.
Понесете закуска, вода и позитивен дух.