Thursday, Apr 19, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулЈоаким Лев ќе лансира парфем со специфична арома

Јоаким Лев ќе лансира парфем со специфична арома

lev parfem

Германскиот селектор Јоаким Лев на два пати беше фатен од камерите како „шири“ мирис од неговите „интимни“ делови на телото што можеби му е ритуал пред секој натпревар. Бидејќи Германија победува и доминира на фудбалските терени сигурно Лев нема така лесно да се откаже од оваа чудна навика, па затоа француските модни експерти му препорачаа да го лансира специфичниот парфем Eau de Saque.