HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Јапонци пејат на македонски сред Битола

Видео: Јапонци пејат на македонски сред Битола

Во рамките на фестивалот „Илинденски денови“ во Битола настапи вокална група од далечната Јапонија која ја изненади публиката за совршената изведба на македонската песна „Бело лице љубам јас“. Погледнете, навистина ќе се изненадите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com