Monday, May 25, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЈана освојува симпатии и на пробите на Евровизија

Јана освојува симпатии и на пробите на Евровизија

јана бурческа

Јана освојува симпатии кај евровизиските фанови. Македонската претставничка на изборот на песна на Евровизија денеска ја одржа нејзината втора проба на Евровизиската сцена во Киев.

Јана Бурческа е подготвена за нејзиниот настап на втората полу-финална вечер, која што ќе се одржи на 11. мај.

Нашата претставничка ќе настапува трета, а судејќи по објавеното видео од денешната проба таа е сериозен кандидат за евровизиското финале.