Monday, May 25, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЈана Бурческа со забавно видео од Скопје се претстави на евровизиските фанови

Јана Бурческа со забавно видео од Скопје се претстави на евровизиските фанови

jana video

Младата пејачка Јана Бурческа со промотивно видео од Скопје и се претстави на евровизиската публика. Нејзината песна Dance Along собра одлични коментари на социјалните мрежи па со нетрпение се очекува нејзиниот настап во Киев.