HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаЈа хејтаа кога беше полничка, ја хејтаат и зошто ослабела

Ја хејтаа кога беше полничка, ја хејтаат и зошто ослабела

Интернет троловите се дното на модерното општество бидејќи успеваат да наметнат сексизам, омраза, предрасуди и нездрава логика. Со тоа се соочи и моделот Ешли Грахам која беше фалена за нејзината самодоберба да позира со „полничка“ фигура. Тогаш доби голем број на лоши коментари дека е дебела, а сега кога реши да ја намали килажата повторно се соочува со омраза на интернет.

ashley graham2

Ешли им одговори на хејтерите дека нема да дозволи тие да диктираат како треба нејзиното тело да изгледа и постојано да ја „срамат“ бидејќи таа има доволно самодоверба и не сака да следи ничии лажни стандарди.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com