Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЏеј Ло ќе снима песни од хит-мејкерот Горан Бреговиќ

Џеј Ло ќе снима песни од хит-мејкерот Горан Бреговиќ

Jennifer Lopez, Goran Bregović

Издавачкиот тим на мега латино ѕвездата Џеј Ло откупил шест композиции создадени од Горан Бреговиќ кои наскоро треба да бидат снимени во студио, а ако бидат добро прифатени може да се најдат и на новиот албум. За композициите на Бреговиќ не е прв пат да постои голем интерес кај големите поп ѕвезди кои сакаат да експериментираат со својот звук.