Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаИзложба по повод 20 години дипломатски односи Македонија-Израел

Изложба по повод 20 години дипломатски односи Македонија-Израел

Вечерва во рамките на  фестивалот ,,Скопско лето” на платото пред Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија,  ќе биде поставена изложба на фотографии од авторите Кери Харт од Израел и Љупчо Благоевски од Македонија насловена „An Israeli eye on Macedonia, a Macedonian eye on Israel“.

Со организирање на оваа поставка  се одбележуваат  20 години од дипломатските односи меѓу Македонија и Израел