HomeРЕФЛЕКТОРФилмИзлезе новиот трејлер за „Rogue one: A star wars story“

Излезе новиот трејлер за „Rogue one: A star wars story“

Најновите кадри од новиот филм од сагата „Rogue one: A star wars story“ даваат нов увид во однос на херојот на приказната Џин Ерсо и нејзиниот татко Гален, кој всушност е главниот архитект на Ѕвездата на смртта, империјалното супероружје. „Rogue one: A star wars story“ ја донесува приказната за група бунтовници кои се обидуваат да ги украдат плановите за Ѕвездата на смртта, а филмот ја пополнува празнината во приказната меѓу третата и четвртата епизода од сагата.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com