HomeАНТИСТРЕСШтосноИван Исцелител направи чудо и младите фудбалери се пласираа на Европско

Иван Исцелител направи чудо и младите фудбалери се пласираа на Европско

Иван Исцелител ако посака може да ги сопре војните во светот, да ги излечи сите тешко болни, да ги нахрани гладните во Африка, но овој чудотворец најмногу ќе се памети по заслугите за првиот пласман на Македонија на едно Европско првенство во фудбал.

Тој наводно на навивач кој го замолил да се помоли за подобра игра на фудбалерите, како и Исланд да изигра нерешено за младите фудбалери да се пласираат му одговорил со „лајк“ и тоа било доволно магично за успех.

ivan-iscelitel-poraka

Навистина сме воодушевени од овој велелепен исцелител кој посакуваме на сите пораки на Фејсбук да одговара со лајк за да се случат нови чуда.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com