Monday, Mar 19, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеИсечени дрвја позади АРМ

Исечени дрвја позади АРМ

sechadrvja-arm-624x320

Скопје посиромашно за уште неколку дрвја. Изутрина се исечени неколку дрвја на платото зад Домот на АРМ во Скопје, објави порталот А1он.мк.

Пратениците вчера дебатираа за загаденоста на воздухот и се расправаа кој е виновен за состојбата, која е веќе алармантна. Освен меѓупартиски препукувања и неколку мерки за заштита на здравјето, никој не понудил решение за справување со високата загаденост. Од друга страна, Скопје од ден на ден се повеќе се соголува.