HomeГИГА БАЈТСмартфонiPhone 7 Plus без мемориска картичка, но со 256 GB меморија !?

iPhone 7 Plus без мемориска картичка, но со 256 GB меморија !?

Сигурно веќе одамна на сите ви е познато дека Apple не дозволува проширување на меморијата преку microSD картичка туку нуди поскапи модели со поголем мемориски капацитет, но со следниот iPhone 7 Plus ќе отиде еден чекор понатаму нудејќи капацитет од дури 256 GB меморија што е вистински рекорд. Шпекулацијата доаѓа од Кина, па затоа имаме доза на претпазлив оптимизам.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com