HomeГИГА БАЈТСмартфонiPhone 6 и iPhone 6 Plus го губат допирот на екранот!?

iPhone 6 и iPhone 6 Plus го губат допирот на екранот!?

Корисниците на iPhone 6 и iPhone 6 Plus се жалат од проблеми со дисплеите, кои многу често не реагирале на допир. До овие проблеми наводно доаѓа поради разделување на двата чипа од матичната плоча. Се шпекулира дека голем број на корисници го пријавиле овој проблем во Apple, но компанијата се уште не ја соопштува бројката на вакви корисници.

Сервисерите на Apple телефони ја потврдуват информацијата, но компанијата од Купертин се уште не дава информации за овој проблем. Сте имале ли вие сличен проблем со вашиот iPhone 6 или iPhone 6 Plus?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com