Monday, Jun 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноИнтересни идеи како да стигнете на вашата венчавка, кој би бил вашиот избор?

Интересни идеи како да стигнете на вашата венчавка, кој би бил вашиот избор?

svadba8

Доколку сакате вашиот најсреќен ден кога ќе го кажете судбоносното „ДА“ да биде целосно исполнет, забележан и вечно запамтен од присутните, тогаш може да изберете уникатен и несекојдневен начин како да стигнете на вашата венчавка. Велосипед, романтична кочија, буба, балон, па дури и автобус би биле идеални начини за ваш транспорт до самата венчавка. Ние ви предлагаме неколку, а на вас останува да одлучите за изборот.

svadba1 svadba3 vencavka vencavka

svadba9 svadba7 svadba6 svadba4