HomeДЕНЕШНАПолитикаИницијатива: Ајде да го видиме Коце на точак

Иницијатива: Ајде да го видиме Коце на точак

Иницијативата „Ајде да те видам“ го прозва скопскиот градоначалник Коце Трајановски да ја искористи велосипедската патека од Гази Баба до неговото работно место во канцелариите во Градски Парк во која се вложени 800 илјади евра. Велосипедисти ја извозеа патеката и ги најдоа сите недостатоци, па чекаат одговор и од градоначалникот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com