HomeАЈНШТАЈНИЈАКосмосИмпресивно видео: Поглед на Аурора Бореалис од вселената

Импресивно видео: Поглед на Аурора Бореалис од вселената

Астронаутот Скот Кели ја сними северната светлина Аурора Бореалис од Меѓународната вселенска станица за време на неговиот 141-ви ден во вселената. Снимката е импресивна и е направена на изгрејсонце. Феноменот Аурора Бореалис го одзема здивот кога се набљудува и од Земјата на крајниот север, но од вселената глетката е навистина поспектакуларна.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com