Saturday, Mar 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСЕкимИмате вкочанет врат и не знаете како да се опуштите? Погледнете го видеото!

Имате вкочанет врат и не знаете како да се опуштите? Погледнете го видеото!

vkocanet vrat 90

Доколку спиете во неправилна положба или предолго седите со вклучена клима, тоа може да придонесе за вкочанетост на вратот.

Од видеото подолу со Д-р Мандели можете да видите како да се опуштите за само 90 секунди и да почувствувате олеснување. Погледнете!