HomeФЕР ПЛЕЈФудбалИбрахимовиќ откри кој му е најубав погодок во кариерата

Ибрахимовиќ откри кој му е најубав погодок во кариерата

Од вкупно 462 колку што постигна во својата кариера, еден се посебно издвојува од останатите. Златан Ибрахимовиќ ја освојуваше титулата со секој свој досегашен тим, постигна многу убави погодоци, но еден од нив му е посебно драг. „Тука нема многу дилеми, голот со ножички против Англија, тоа е мојот најубав погодок во кариерата“, изјави Ибрахимовиќ.

Во ноември 2012 година во еден пријателски натпревар Шведска ја доби Англија со 4:2, а од тој натпревар најмногу остана запаментен овој потег на Златан Ибрахимовиќ:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com