HomeДЕНЕШНАСветИ машините за перење на Samsung проблематични

И машините за перење на Samsung проблематични

Samsung стана омилена мета за напади на социјалните мрежи и по проблемите со батеријата на Galaxy Note 7 сега има и наводи дека експлодирале и нивните машини за перење.

Секако, проблемот е далеку од тоа како што се претставува на социјалните мрежи бидејќи одредени модели на машини за перење кои се полнат од врвот покажале зголемени вибрации и тресење. Затоа Samsung објави упаство за проверка на машините за перење како и препорак покрутите материјали да се перат на помала брзина.

Изјавата ја пренесе и Комисијата за безбедност на потрошувачки производи во САД.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com