HomeРЕФЛЕКТОРМузикаИ Аријана им се придружи на „Троловите“

И Аријана им се придружи на „Троловите“

Уште во мај Џастим Тимберлејк ја претстави нумерата „Can’t Stop the Feeling!“, снимена за анимираното остварување „Тролови“, a сега на проектот му се приклучи и Аријана Гранде која ја сними песната „They Don’t Know“, чиј текст го напиша токму Џастин. Нумерата „They Don’t Know“, сега е официјална песна за предстоечкиот филм, кој во кино-салите пристигнува во ноември.

Славни лица коидо сега се приклучија на проектот за Троловите на компанија „Dream works“ се Ана Кендрик, Гвен Стефани, актерката Зои Дешанел и комичарот Џејмс Корден.

Ари

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com