Sunday, Mar 18, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонHuawei ќе се издигне со смартфон со Force Touch сензори

Huawei ќе се издигне со смартфон со Force Touch сензори

Huawei подготвува нов Ascend смартфон кој ќе биде навистина уникатен благодарение на Force Touch сензорите кои за прв пат неа употребени кај смарт часовникот Apple Watch, а се уште не се применети кај iPhone. Повеќе детали за Huawei Ascend се уште нема, освен што промоцијата може да ја очекуваме на почетокот на септември за време на саемот на IFA во Берлин.

Извор: telefoni.mk