Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноХит видео: Новинарка расплака забаваче пред камера

Хит видео: Новинарка расплака забаваче пред камера

Кортни Фрајл, репортерка на ТВ станицата KTLA од Лос Анџелес без намера успеа да расплаче го расплаче Ендрју Месиас, 4 годишно дете за кое започнува учебната година во претшколските класови. Најпрво детето е среќно што се враќа во забавиште, но потоа Фрајл го прашува дали ќе му недостасува неговата мајка што извлече солзи и тажна реакција.

Репортерката подоцна на социјалните мрежи објави дека и е жал за ненамерната грешка и дека лошо се чуствува бидејќи и самата е мајка на две малолетни деца. Ендрју по интервјуто добил прегратка од својата мајка и продолжил во училиштето.