Saturday, Apr 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноХит видео на неделата – Рибар улови дрон

Хит видео на неделата – Рибар улови дрон

Рибар од Сан Диего беше видно вознемирен откако забележа како пристаништето го надлетува беспилотно летало со камера и му пречеше во концетрацијата. Рибарот очигледно има големи вештини бидејќи успеа да ја дофрли јадицата до леталото и да ја закачи обидувајќи се да го сруши. Летањето со дронови со камера станува иритантно и голем број на луѓе се вознемирени од нарушување на нивната приватност и без соодветна дозвола е нелегално. Во продолжение погледнете ја фантастичната реакција.