Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатувањеФото: Хит селфи од Амазонија

Фото: Хит селфи од Амазонија

selfi mrzlivec

Туристот Ендрју Блок при патување низ Амазонија направи фантастично селфи со животинчето кое популарно е наречено мрзливец и ретко се симнува од дрвјата. Фотката е направена во идеален момент и се чини како мрзливецот да позира пред камерата.