Friday, Apr 20, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамHarley-Davidson Bike Limousine – Хибридно чуство

Harley-Davidson Bike Limousine – Хибридно чуство

Ако посакувате врвен конфор на луксузна лимузина и уживање во целосно интимен превоз еве одлична прилика да го остварите вашиот сон.

Како во старите добри времиња: кочијашот ја управува дилижансата сместен на отворено, непосредно зад коњите а господата во кабинскиот простор ги уживаат благодетите на комфорно и интимно патување.

Претпоствака е дека кај креаторите на овој уникатен мото-лимузински Harley-Davidson, нападнал некој ген од пра-дедовците, па ги искористиле тие драгоцени искуства и (повеќе)