HomeРЕФЛЕКТОРФилмГруб убиец во Game of Thrones, прекрасна девојка на црвениот ќилим

Груб убиец во Game of Thrones, прекрасна девојка на црвениот ќилим

Вејф од во Game of Thrones е ладнокрвен и бесмилосрден убиец, но актерката надвор од сцените на серијата е речиси непрепознатлива располагајќи со импресивен моден стил и дискретен сексапил.

faye marsay3

faye-marsay-2

Модните критичари се импресионирани од Феј Марсеј која воодушевува на секое појавување на црвениот ќилим во црно-бели комбинации што симболично асоцира на Куќата на црно и бело каде се тренираат безличните убијци како неа во серијата Game of Thrones.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com