Tuesday, Mar 20, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеГореше сува трева кај СЦ „Борис Трајковски“

Гореше сува трева кај СЦ „Борис Трајковски“

Вчера изби пожар кој ја зафати сувата трева во близина на СЦ „Борис Трајковски“. Оганот не го зафати објектот на спортската сала, но беше во близина на картинг – патеката. Скопската противпожарна бригада вчера попладне се справуваше со огнената стихија.
pozar1
Фото:Република