HomeГИГА БАЈТСмартфонGoogle Duo ќе ви даде да ѕирнете што прави соговорникот

Google Duo ќе ви даде да ѕирнете што прави соговорникот

Google Duo е нова апликација на интернет гигантот за видео повици, но има една многу незгодна опција со Knock Knock, а тоа е можноста да видите што прави вашиот соговорник неколку секунди пред да го прифати повикот.

Google Duo го користи вашиот телефонски број и не зависи од брзината на интернетот што ветува одличен квалитет на видео повиците. Google Duo може да се користи и за Android и за iPhone.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com