HomeГИГА БАЈТСмартфонGoogle воведе нова опција- Пребарување на слики со емотикони

Google воведе нова опција- Пребарување на слики со емотикони

Покрај тоа што сме први април, ова не е шега. Google воведе нова опција со која наместо да треба да го искуцате потребниот збор за да најдете одредена слика, се што треба да направите е copy paste на одредена емотикона во делот за пребарување и ќе ги добиете бараните резултати.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com