HomeДЕНЕШНАПолитикаГласачи од пустец во социјални станови – социјалните случаи на улица

Гласачи од пустец во социјални станови – социјалните случаи на улица

Гласачи од Пустец, фантомски гласачи и членови на ВМРО- ДПМНЕ добиле социјални станови, а за сметка на тоа, социјално загрозените семејства биле избришани од листите. Ова го соопшти министерката за труд и социјална политика, Фросина Ременски, по завршената ревизија на распределбата на социјални станови.

Листата со сите неправилности Ременски најави дека ќе ја достави до надлежните институции за натамошно постапување.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com