HomeГОВОРНИЦАСатираГиф на денот – Окото на Чавков се гледа

Гиф на денот – Окото на Чавков се гледа

Демонстрантите од Шарената револуција исто како Хобитите од Господарот на прстените му порачаа на полицискиот министер Чавков со Окото кое се гледа дека не му се плашат. Чавков како Саурон од друга страна пак, ќе гледа секој кој фрла боја и ќе казнува, па затоа пазете се.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com