Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаГерилци од СДСМ со „слатка“ порака до Груевски

Герилци од СДСМ со „слатка“ порака до Груевски

sdsm baner2

Младинската организација на СДСМ смета дека поставувањето на импровизиран банер на надвозникот во Црниче во близина на домот на Никола Груевски е врвот на герилското политичко делување, но добро е барем се потрудиле нешто да направат.
sdsm banerНа банерот е поставена пораката „Никола повеќе не си премиер, со љубов од СДСМ“ потсетувајќи го претседателот на ВМРО-ДПМНЕ дека си поднесе оставка но, и понатаму е алфа и омега на политичката сцена и не се откажува од сите промотивни активности со тивка и прикриена предизборна кампања.