Friday, Apr 20, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеГерила акција на скопските семафори: Црвено-30 секунди, донација-3 секунди

Герила акција на скопските семафори: Црвено-30 секунди, донација-3 секунди

Gerila akcija poplava

Активисти со герила акции на семафори во Скопје го промовираат бројот за донации за погодените од поплавите 143-400.

На транспарентот кој пишува „Црвено 30 секунди, донација 3 секунди, сврти 143 400“, сакаат да ги мотивираат учесниците во сообраќајот да донираат за настраданите од поплавите.