HomeРЕФЛЕКТОРФилмGame of Thrones Motherfuckers со Семуел Л. Џексон

Game of Thrones Motherfuckers со Семуел Л. Џексон

Актерот Семуел Л. Џексон повторно се нафати да изврши кратка нарација за дејството на првите пет сезони на хит серијата Game of Thrones во само неколку минути. Како што може да се очекува од него нарацијата е фанстастично забавна, конкретна и полна со неговите препознатливи Motherfuckers фрази. За да не ви правиме спојлери погледнете го сами видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com