HomeРЕФЛЕКТОРФилм„Game of thrones“ најголем фаворит за наградата „Еми“

„Game of thrones“ најголем фаворит за наградата „Еми“

Мегапопуларната серија „Game of thrones“ се смета за најголем фаворит за освојување на наградата „Еми“, награда на амриканската телевизија чии номинации ќе бидат познати денес. Серијата на мрежата HBO би требало повторно да биде крунисана со награда после 12 рекордни награди кои ги освои минатата недела, меѓу кои и онаа за најдобра драмска серија.

На номинации оваа година се надеваат и серијата „Mr. Robot“ како и „The People vs O.J. Simpson“. Се очекува и „Downton Abbey“ да го поправи резултатот од минатата година, кога покрај осум номинации, серијата освои само една награда- за надобра фиризура!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com