HomeГИГА БАЈТСмартфонGalaxy Note 7 дефинитивно ќе ве заштити со Iris скенер

Galaxy Note 7 дефинитивно ќе ве заштити со Iris скенер

Следната голема иновација за фаблетот Galaxy Note 7 подолго време се шпекулираше дека ќе биде воведување на скенер за очи, а тоа сега е потврдено. Компанијата Patron е задолжена да го изработи Iris скенерот за Galaxy Note 7 со кој ќе се подобри безбедноста и само корисникот ќе може да го отклучи својот фаблет. Galaxy Note 7 го очекуваме кон крајот на летото.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com