HomeАНТИСТРЕСЖуркиFunky Fresh со DJ Гоце и Чваре во Капан Ан

Funky Fresh со DJ Гоце и Чваре во Капан Ан

Овој четврток Funky Fresh екипата е повторно назад со осмото издание од својата резиденција во клубот Капан Ан. Овој пат со опасен домашен лајн ап составен од:
13241308_1712812398973443_6828870730886088671_n
Ова издание на Funky Fresh ќе биде и промотивен настан за Skopje Street Festival кој ќе се одржи од 10-12 јуни во Градскиот Парк во Скопје.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com