Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнФото+18: Промовиран разголениот Твитер календар во „Јавна соба“

Фото+18: Промовиран разголениот Твитер календар во „Јавна соба“

04april_thumb

Македонската Твитер заедница синоќа во „Јавна соба“ го промовираше Твитер календарот за 2016 година. Годинава, седуммина храбри момци и девојки од Твитер заедницата имаа ентузијазам да се разголат пред објективот на фотографот Ѕвонко Плавевски, раскажувајќи ја приказната за своето алтер его.

01januari_thumbИстовремено се одржа и продажна изложба на фотографиите кои се застапени на календарот, додека собраните средства ќе бидат донирани во хуманитарни цели.

02fevruari_thumb 03mart_thumb 05maj_thumb 06juni_thumb 07juli_thumb 08avgust_thumb 09septemvri_thumb 10oktomvri_thumb 11noemvri_thumb 12dekemvri_thumb