Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеФОТО: Жерновски одлучи да ја разубави општината со празнична магија

ФОТО: Жерновски одлучи да ја разубави општината со празнична магија

centar za statija 2

Градоначалникот на Централното градско подрачје, воедно и местото кое секогаш е во центарот на главните случувања поврзани со новогодишната ноќ во Скопје, вчера на својот профил на социјалните мрежи објави фотографии со кои ја покажа вистинската центарска новогодишна магија која секојдневно ќе не расположува и ќе не прави многу повесели и посреќни.
Инаку, на скверот „Јадран“ и годинава Општината организира новогодишен дочек под називот „Град во Градот 3“
Еве како изгледа Центар овие празници:
centar za statija 4

centar za statija 3

centar za statija 1