Friday, Mar 23, 2018
HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Вардар пловен за барокните галии

Фото: Вардар пловен за барокните галии

Некој се помачил да направи добра шега за проектот Скопје 2014, односно за барокната галија. Пред некое време некој се пошегува со ајкули во Вардар, а сега се појави натпис со информации за пловидбата на галијата. Возен ред и цени до саканите дестинации. Изгледа Вардар, сепак е пловен за барокните галии.
brod