Saturday, Apr 21, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Уникатна ограда која остава без здив

Фото: Уникатна ограда која остава без здив

Видовме многу уникатни идеи за уредување на дворот, но ограда аквариум е убедливо најкреативното нешто, а воедно и едно од поскапите. Eден Турчин решил да направи нешто невидено во својата вила вредна повеќе од два милиони долари па така околу вилата направил ограда од аквариум долг 50 метри. Во аквариумот има повеќе од 100 риби и неколку октоподи!
rrr