HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Три коли зафаќаат половина паркинг

Фото: Три коли зафаќаат половина паркинг

Лошите навики не исчезнуваат така лесно, како што е оваа ситуација во која три автомобили завземаат шест места, речиси колку половина паркинг. Ако сте во гужва низ градот и не можете да најдете место можеби токму ваквото неодговорно паркирање е причината.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com