Friday, Apr 20, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосно(Фото) Смешни работи кои ги направиле пијани луѓе

(Фото) Смешни работи кои ги направиле пијани луѓе

0-20

Дали накогаш ви се случило да се разбудите со огромен мамурлак, но никаква меморија од предходната вечер?

Можете да замислите колку биле изненадени овие луѓе кога виделе што направила пијаната верзија од нив. 1-125 2-131 3-123 4-120 5-112 6-46 7-32 8-33 10-23 12-20 13-14 14-11