Friday, Mar 23, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРДизајнФото: Се нервирате коа ќе ви се открие стопалото додека спиете? Спасот е во ова животинско руво

Фото: Се нервирате коа ќе ви се открие стопалото додека спиете? Спасот е во ова животинско руво

Феноменално решение за оние кои обожуваат да се „камуфлираат“ од глава до пети во своето ќебе. Се нервирате кога ќе ви излезе петата надвор од прекривката? Повеќе нема простор за паника – едноставно ви треба вреќа за спиење во облика на мечка.

vrekja za spienje mecka2Еико Ишизава, уметникот на ова дело ја пронашол својата инспирација во  Бруно „проблематичната“ мечка која често се движела од италијанските Алпи до Баварија, од која локалното население често се плашело.
Гаранција за мирен сон и топол сон.. освен за оние кои можат да ве видат и да се преплашат, мислејќи дека сте мечка.
vrekja za spienje mecka3