Thursday, Apr 19, 2018
HomeИздвојувамеФото: Природата е магична – бајковита глетка на македонските патишта

Фото: Природата е магична – бајковита глетка на македонските патишта

mav11nov

Македонија изобилува со убавини, а кога и природата ќе вмеша прсти настанува неверојатна глетка. На патот од Маврово накај Дебар, природата си го направила своето. Не хипнотизираа заледените форми кои не се топат бидејќи карпите постјано држат сенка на одредени места. Патувањето по тесниот регионален пат е како патување низ бајка. Неверојатната глетка ги мами возачите да застанат и да направат по некоја фотографија од формите кои навистина изгледаат нереално. Ви доловуваме дел од таа магија.
mav1nov

mav2nov

mav3nov

mav4nov

mav5nov

mav6nov

mav7nov

mav8nov

mav9nov

mav10nov

mav11nov

mavnov